Corona update

Beste Leerling,

 

We zijn al weer een paar maanden begonnen met lessen. En dit gaat, met inachtneming van de R.I.V.M. richtlijnen in verband met COVID-19, best goed. Er zijn al diverse leerlingen die een les afgemeld hebben omdat zij ziekte verschijnselen hadden . Ook hebben zij zich laten testen. Gelukkig allen negatief. Maar voor mij een indicatie dat we heel serieus met het virus  en vooral met elkaar omgaan. Dit geeft mij een gevoel van vertrouwen en hoop dat jullie allen je verantwoordelijkheid hierin blijven nemen.

 

Verder wil ik nog terugkomen op de ontwikkelingen binnen het CBR.   De wachttijd voor een theorie examen loopt momenteel op naar boven de 2 maanden!!!! De wachttijd voor een praktijk examen, tussentijdse toets , rij test, faalangst examen of Nader Onderzoek Rijvaardigheid loopt momenteel op tot boven de 3 maanden. Er verschijnen regelmatig berichten in de media dat leerlingen ondanks ziekte verschijnselen toch het examen willen doen en verzwijgen dat zij in een code oranje-land zijn geweest of misschien zelfs ziek zijn. Dit kan echt niet! Ga aub verstandig hiermee om en mocht je examen worden uitgesteld krijg je voorrang bij het boeken van een nieuw examen.

 

JE MAG NIET LESSEN INDIEN:

Je de onderstaande 2 vragen met ja moet beantwoorden.

Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose COVID19 gehad?

Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Verder:

  • We schudden geen handen
  • Je hoest, kucht, niest in je elleboog
  • Gebruik je papieren zakdoekjes en gooit deze na gebruik en na de les thuis weg
  • Was je voor je gaat lessen je handen uitvoerig volgens protocol
  • Alvorens we gaan rijden maak je je handen schoon met alcohol houdende gel. Is in de auto beschikbaar.
  • Tussen de lessen wordt de auto zo goed als mogelijk gedesinfecteerd en gelucht

 

Heb je vragen of zijn er nog onduidelijkheden aarzel niet contact op te nemen met de rijschool.

Samen krijgen we Corona onder controle.

Met vriendelijke groet,

Louis Dokter