Spullen voor in de auto

Belkin Telefoonhouder

De Belkin telefoonhouder voor de bekerhouder in de auto is een veilige en eenvoudige oplossing als jij jouw telefoon stevig en in het zicht wilt bevestigen. Deze gebruiksvriendelijke houder blijft goed zitten in de bekerhouder van jouw auto en zorgt voor een stevige bevestiging van je iPhone, iPod touch of Android-smartphone zonder dat je zuignappen of andere plakmiddelen nodig hebt.

DDpai Dashcam

Deze compacte maar zeer complete 1080p dashcam voor de auto is een ideaal instapmodel dat in elke auto geplaatst kan worden. Door zijn compacte uiterlijk valt hij nauwelijks op en door het gebruik van de SONY IMX322 2.0 CMOS beeldsensor is de beeldkwaliteit van de dashcam heel goed.

Belkin autolader met 2 poorten

De Belkin autolader is voorzien van twee poorten: je kunt dus twee apparaten tegelijk opladen. Beide poorten bieden universele compatibiliteit en zijn geschikt voor alle apparaten met USB-A-ondersteuning.

Winter benodigdheden

LifeGoods Luxe Anti Vries Deken

Nooit meer ’s ochtends in de vreselijke kou je autoruiten krabben? Kies dan ook voor de multifunctionele antivries deken van LifeGoods. Met deze multifunctionele (antivries) deken hoef je nooit meer je voorruit te krabben! Tevens ideaal in de zomer om te gebruiken als zonnescherm.

Ruitensproeiervloeistof winter -20 graden

Mullrose ruitenvloeistof winter reinigt en beschermt autoruiten bij temperaturen tot -20 graden Celsius. De anti-vries in de vloeistof zorgt ervoor dat de vloeistof zelf niet bevriest. 
Dit product is verpakt in een stevige fles met een inhoud van 5 liter.

Ronde ijskrabber - 360 graden ruitenkrabber

Het is de eerste 360° ijskrabber. Dankzij de vorm en speciaal ontwikkelde materiaal kunnen ijskoude autoramen binnen enkele seconden worden ontdooid- en dat met minimale inspanning! Het past zich perfect aan, aan elke kromming of bocht. Is sterk en laat geen krassen op ruiten of verf achter.